Zdrava navodila za ženske

Malce humorja ne bo Å¡kodilo :)

Pravijo, da moramo vsak dan pojesti jabolko in banano zaradi kalija. Pa tudi pomarančo zaradi vitamina C.

In obvezno spiti skodelico zelenega čaja (brez sladkorja, da ne bi dobili sladkorne bolezni) za zmanjšanje
holesterola v krvi.

Vsak dan moramo popiti dva litra vode (tako je, in jo potem polulati, kar podvoji čas, ki smo ga doslej preživeli na WC-ju).

Vsak dan moramo pojesti vsaj en en jogurt, da bi dobili vse dobre bakterije, za katere nihče ne ve, kaj točno so, toda če si ne priskrbiš vsaj milijona in pol teh bakterij, boš že videla vraga.


Vsak dan je treba vzeti en aspirin za zaščito pred infarktom in popiti kozarec črnega vina, prav tako proti infarktu. Pa kozarec belega za živčni sistem. In kozarec piva, za trše kosti. Če jih popiješ hkrati, te lahko možganska kap, vendar se ne sekiraj, ker tega sploh ne boš opazila.

Vsak dan je treba jesti balastne snovi. Mnogo, mnogo, ogromno balastnih snovi, dokler se ne pokakaš za celo vrečo. Vsak dan 4 do 6 obrokov, lahkih, pri čemer ne smeš pozabiti, da moraš vsak grižljaj stokrat prežvečiti. Samo za prehrano porabiš 5 ur.

In ja, seveda, po vsakem obroku si je treba umiti zobe, tudi po jabolku, jogurtkih, banani, balastnih snoveh. In to vse dokler imaš zobe v ustih, ne pozabi pa na zobno nitko, masažo dlesni in izpiranje z ustno vodico. Dobro bi si bilo urediti kopalnico, mogoče postaviti vanjo cd predvajalnik in televizijo, kajti glede na vodo, balastne snovi in zobe boš v njej preživela veliko, veliko časa.

Spati moraš 8 ur, delati pa več kot 8, plus 5 za hrano, to je 21. Ostanejo ti 3 ure, če ni prometnih zastojev. Po statistikah gledamo TV povprečno 3 ure dnevno. Zdaj tega ne moremo več, ker moramo vsak dan
hoditi vsaj pol ure (nasvet: po 15 minutah se obrni, sicer iz pol ure nastane cela ura).

Negovati je treba prijateljstva, ker so kot rastlinice, in z njimi se je treba ukvarjati vsak dan. Najbrž tudi takrat, ko gres na potovanje.

Med drugim moraš ostati informirana in brati najmanj dva dnevnika in nekaj revij, da bi imela kritična stališča.

Seksati je treba vsak dan, pa brez rutine; biti moraš inovativna, kreativna in znova osvajati. Za vse to potrebuješ čas. Da ne govorimo o tantričnem seksu.

Treba je imeti čas tudi za stik z naravo, pranje tal-posode-perila, da ne govorimo o tem, kaj vse je treba, če imaš domačo zival ali otroke.

Račun pokaze, da za vse to potrebuješ najmanj 29 ur. Edina možnost, ki jo imaš, je, da delaš nekaj stvari istočasno, na primer:

Prhaj se s hladno vodo in imej pri tem usta odprta, tako boš popila 2 litra vode. Medtem ko gres iz kopalnice z zobno ščetko v ustih, istočasno seksaj (tantricno) s partnerjem, ki gleda TV in bere časopis,
medtem ko ti pomivaš tla.

Imaš eno roko prosto? Pokliči prijateljice! In sorodnike! Popij vino (po pogovoru s sorodniki je to nujno).

Uuuuuuh!

Če imas se dve prosti minuti, pošlji tole sporocilo prijateljicam (nanje je treba paziti kot na rastlinice), medtem ko ješ žlico medu, ki je zelo koristen in zdrav.

Zdaj te pozdravljam, kajti med jabolkom, jogurtom, pivom, prvim litrom vode in tretjim obrokom z dnevnim odmerkom balastnih snovi ne vem več, kaj je se treba narediti, vendar moram nujno na WC.

Mogoče bom prihranila nekaj minut, tako da bom mimogrede še spucala kopalnico.

1 reply

Comments are closed.