Privrženci društva ‘Božji otroci’ pred ginekološko kliniko v Ljubljani

bozji otroci 2017 ginekoloska klinika

Deli zgodbo z drugimi na Facebooku!

Pismo nam je poslala pacientka, ki je bila večkrat na ginekološki kliniki zaradi splava, ki je bil medicinsko indiciran. Objavljamo ga anonimno, ker ne želi biti izpostavljena. Tudi samo smo preverili v medijih in zaznali, da t.i ‘Božji otroci’ vztrajajo pred ginekološko kliniko že dlje časa.

Zapis pacientke 3.4.2017

Pozdravljeni!

Želim, da se zadeve spremenijo in obenem podpiram vse ženske, ki morajo skozi pekel…Tega ne privoščim nobeni! Ostanite močne!!!

Potrebovala sem nekaj časa, da sem se s pomočjo ustrezne strokovne pomoči fizično in psihično ‘sestavila’ skupaj. Že nekaj let se s partnerjem trudiva, da bi zanosila. Po drugem postopku IVF se nama je končno nasmehnila sreča. Vse je potekalo lepo in prav…nato sem nekega večera začutila močne bolečine, ki niso prenehale… Kontrola na ginekološki kliniki, ultrazvoki….dodatne preiskave….večkrat je bilo potrebno obiskati ginekološko kliniko v Ljubljani. Podiral se mi je svet…vsakič, ko sem prišla pred vhod ginekološke klinike sem nehote opazila ljudi, ki so stali na pločniku in v rokah imeli transparente proti splavu… Za vse na svetu si želim otroka..vendar so mi zaradi medicinskih razlogov morali kasneje opraviti splav… ;(

bozji otroci 2017

Drugače sem po naravi bolj ‘flegma’  vendar so se mi vsako noč pred očmi kazale slike teh ljudi, napisi na transparentih..preganjali so me kot v najhujši nočni mori. Prijelo me je, da bi šla tja in vse po vrsti nadrla ter jim zaupala svojo zgodbo. Vendar jih najverjetneje to ne bi zanimalo. Se sploh zavedajo koliko je žensk, ki prihaja na ginekološko kliniko, ki ima že tako in tako težave in morajo zaradi takšnih in drugačnih razlogov splaviti?!?!

Takšne aktivnosti ‘zavoda Božji otroci’ se mi zdijo nadvse žaljive in ponižujoče do vseh žensk, ki morajo že tako in tako skozi dolga leta trpljenja zaradi zdravstvenih razlogov. Ste se morda kdaj vprašali (podporniki in aktivni člani zavoda Božji otroci), da s svojim početjem povečujete že tako velik % samomorov v Sloveniji??!?! Malce se zamislite in si zbistrite glavo…kdorkoli Vam jo je pač že uspešno ‘opral’.

Vrhnika 3.4.2017

bozji otroci ljubljana ginekologija

Za konec bi omenili zapis in svetega pisma, ki ljudi navsezadnje usposablja »za vsako dobro delo« in spodbuja, naj delajo »dobro vsem«.

Poslušajte tudi zanimiv intervju – prispevek Vala 202 https://val202.rtvslo.si/2017/03/kje-pa-vas-cevelj-zuli-76/

Prepoznavanje in zdravljenje depresije! http://zdravstvena.info/depresija-prepoznavanje-depresije-zdravljenje-depresije-in-pomoc-2016.html

Depresija pri ženskah: http://zdravstvena.info/depresija-pri-zenskah.html

Depresija: http://zdravstvena.info/depresija.html

Preprečevanje samomora je naloga vseh nas! http://www.zdravstvena.info/preventiva/preprecevanje-samomora-je-naloga-vseh-nas-pomoc-samomor-telefonske-stevilke-pomoc-preprecitev-samomora-preventiva.html

Konstruktivna diskusija v komentarjih dobrodošla!

Vaše zgodbe nam pošljite na info@zdravstvena.info in objavili jih bomo anonimno.

Deli zgodbo z drugimi na Facebooku!