Parkiranje pred stavbami onkološkega inštituta in vožnja okoli stavb

V zadnjem času opažam vse večji problem dostopa do O.I. Ljubljana, posebno do H in C stavbe. Parkiranje je možno le še v garaži, katera je vedno polna (večkrat je zato potrebna vzvratna vožnja nazaj do vrha).

To rešimo delno lahko na več načinov :

1.Način : Paciente zložiš na avtobusni postaji zato so jo naredili tako blizu, gredo mimo vratarja in so že v stavbi D. 

2.Način Se plaziš počasi zadaj mimo vratarja če te spusti noter, kjer nikoli ni nobenega nasproti in nikjer nobenega tovornjaka ali kombija, da o parkiranih avtih ne govorimo ko je vedno prostora vmes za staro stoenko.

In ko prideš do garaže po 10 minutah, ki je vedno zaparkirana do vrha obrneš in znoriš in komajda upaš zapeljati na ‘NOV DOVOZ’ ki je narejen za 12 rešilcev oz le za enega in še predno stopiš z avta ti prleti vratar da maš 2 min in ti da štoparico v roke da ‘vržeš pacienta pred ambulanto in ga vpišeš in še kakega poiščeš za nazaj.

Nek stalni pritisk brezvezni.

IN lahko bi še več ljudi parkiralo tam zadaj pri dovozu.

Anyway, da strnemo !
1. Zakaj je potrebno met 3 4 varnostnikov, ko pa je tako ali tako KAOS. Razumem, da je gužva in da zaposleni nimajo kje parkirat. Vendar na žalost je ob 8 zjutraj poparkirano vse znotraj onkološkega, orl, derme itd….  

Po parih letih se naveličas in naješ umikat in pazit, da ne zbiješ špeglov ali pa kar celega avta.  Gužve, džumbusa,  nezadovoljstva zaposlenih, vratarjev, mimoidočih, konec koncev pa vedno z vseh strani letijo rafali na nas. Od zdravstvenega osebja, pacientov in še sodelavk in sodelavcev ‘kje pa hodiš’ …. 

My point was :  Zakaj se ne more zrihtat en spodoben  dovoz oz. malce več prostora rezervirat pred onkološkim in ostalimi stavbami za reševalna vozila ne pa da so tri prosta parkirna mesta  pred stavbo C in zraven varnostnik, ki te štopa 10 min, da oddaš vse paciente, vpišeš….

Vendar ne bom nadaljeval, ker je itak brezpredmetno… spremenilo se tako in tako ne bo nič :)

Le moje male opazke in problemi s katerimi se srečavam na delavnem mestu..

p.s Zaposleni in ostali, ki se ob branju tega zmrdujete in nergate. Postavite se v našo kožo.

Poln avto treh, štirih bolnih pacientov, spredaj gužva, zadaj gužva, nikjer za pustit avta, ko stopiš z avta te preganja varnostnik, predaš paciente jih zunaj sliši kje si toliko časa hodil, vožnja mimo notranjih stavb traja 1o min z vsem umikanjem in vintalanjem mimo parkiranih avtov podolgem in počez.

Nimamo Smartov, da bi lahko prišli skozi vsako luknjo  vendar kombije, ki so malce večji.

1 reply

Comments are closed.