Zdravje, welness, lepota, zdravje

Kategorije : Blogi - Svoboda govora — Objavil : admin december 23, 2009

CentrSource – Nov svet nakupovanja prek spleta!

Multimedijski zdravstveni portal  Zdravstvena.info  CentrSource je skupen projekt skupine  Studio Moderna in portala Zdravstvena.info.

Je PRVI lokalni in globalni iskalnik, ki povezuje ponudnike in potrošnike, po principu odprtega trga.

Z uporabo CentrSource portala se izognete bombardiranju s številnimi nepomembnimi informacijami in oglasi kar se zgodi največkrat, ko nas ti NE zanimajo. Predstavljajte si dobro ponudbo avtomobila, ko mrzlično kupujete nov avto in ne ko brskate po novičkah in vas zmoti ogromen oglas, ki prileti na sredo ekrana.

S CentrSourcem sami poiščete le tiste informacije, ki so za vas pomembne in uporabne. Na enostaven, predvsem pa varen in zanesljiv način dostopate do ponudb, ki vas zanimajo, saj si lahko s par koraki sami ustvarite nakupovalni iskalnik po meri. Ustvarite si svoje zavihke in nakupovalne spiske, imenovane »Paneli«, naročite se na prejemanje ponudb, ki zanimajo vas, glede na kategorijo ali ključne besede, komentirajte, ocenjujte in pomagajte tudi ostalim, ki nakupujejo.

Na spletnem nakupovalnem iskalniku preko 4000 podjetij ponuja več kot 45.000 izdelkov in storitev, v ponudbi pa je vedno več ekskluzivnih nakupnih priložnosti, ki jih najdete samo na CentrSource.si.

Za uporabnike CentrSource portala veljajo ekskluzivne ponudbe, ki jih oglaševalci pripravijo posebej za vas. Vse zveste registrirane uporabnike CentrSource nagrajuje s Point$i, sodelovanjem v zanimivih nagradnih igrah in jih redno obvešča o zanimivih ponudbah.

CentrSource ponuja pametno nakupovanje, ki vam omogoča, da prihranite in ste za to še nagrajeni.

Kadar se odločite za nakup v kateri izmed e-trgovin, imate veliko možnosti, da zaslužite še dodatne Point$e.

Po opravljenem spletnem nakupu za izdelke na Centrsource strani bodite pozorni na Point$ ikono, saj lahko z nekaj kliki kupite želeni izdelek iz Point$ trgovine.

Dodatne Point$e lahko zaslužite tudi s sodelovanjem v različnih anketah, ki so objavljene v zavihku Moj CentrSource.

Vse kar je potrebno, je le da se na portal prijavite.

Začnite tudi Vi svojo nakupovalno CentrSource izkušnjo. Kliknite tukaj za ogled in prijavo!Ni komentarjev »

Ni komentarjev.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napišite komentar

*

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: