Varovanje zasebnosti

Politika varovanja zasebnosti na spletni strani http://blog.zdravstvena.info

Ce želite vec informacij ali imate dodatna vprašanja v povezavi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, nas kontaktirajte na [email protected]

Nam, http://blog.zdravstvena.info je zasebnost obiskovalcev izjemnega pomena. Ta dokument o  politiki varovanja zasebnosti opiše tipe zasebnih informacij, ki jih sprejmemo in hranimo na http://blog.zdravstvena.info in kako jih uporabljamo.

Log datoteka
Tako kot veliko drugih spletnih strani, tudi na http://blog.zdravstvena.info uporabljamo t.i. log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetja ki vam ponuja internet (ISP), oznako datuma in casa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

PIškotki (Cookies)
http://blog.zdravstvena.info uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišce in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

DoubleClick DART piškotek
Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na http://blog.zdravstvena.info
Google uporablja DART piškotke, ki mu omogocajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani http://blog.zdravstvena.info in drugih spletnih strani
Uporabniki lahko zase izkljucijo uporabo DART piškotka tako, da obišcejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na http://blog.zdravstvena.info, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo ucinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

http://blog.zdravstvena.info nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

Za vec informacij o nacinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri http://blog.zdravstvena.info ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

Ce želite onemogociti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natancnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: