Utrinki iz fotografske razstave nešteto razlogov za življenje

Kategorije : Fotoreportaže in utrinki iz zabav, srečanj, piknikov — Objavil : admin september 12, 2011

Društvo onkoloških bolnikov Slovenije, ki letos praznuje 25 let, je skupaj z agencijo Imelda Ogilvy v petek, 9. septembra 2011a, organiziralo slavnostno otvoritev fotografske razstave Nešteto razlogov za življenje v ljubljanskem Mestnem muzeju.

Dogodek je potekal pod častnim pokroviteljstvom dr. Danila  Türka, predsednika Republike Slovenije.

Razstavo je v njegovem imenu odprl mag. Franc Hočevar, svetovalec predsednika za zdravstveno in socialno varstvo ter humanitarna vprašanja, skupaj z Janijem Möderndorferjem, podžupanom Mestne občine Ljubljana in prim. Marijo Vegelj Pirc, dr. med., predsednico Društva onkoloških bolnikov Slovenije.

Goste na prireditvi sta nagovorila še Luj Šprohar, vodja sektorja za ogrožene skupine prebivalstva z Ministrstva za zdravje in Varja Golouh Prodan, direktorica agencije Imelda Ogilvy. Z glasbeno točko sta nastopila Elda Viler in Lado Leskovar.

Voditeljica prireditve Mojca Mavec je ob koncu programa vse prisotne povabila na ogled edinstvenih fotografij priznanih fotografov: Saša Hess, Aljoša Rebolj, Arne Hodalič, Matjaž Krivic, Mitja Božič, Matjaž Tančič, Igor Škafar, Samo Vidic, Jaka Vinšek, Klemen Prepeluh, Ciril Jazbec, Maj Pavček in Branislav Milošević.

Fotografska razstava Nešteto razlogov za življenje, pri kateri sodeluje 13 priznanih fotografov, bo vsem obiskovalcem na voljo za brezplačen ogled od 10. do 30. septembra 2011 v kavarni Mestnega muzeja. Lepo vabljeni!

Zakaj? Ker imajo bolniki z rakom nešteto razlogov za življenje. Obiščite www.nestetorazlogov.si in prispevajte svoj razlog.Ni komentarjev »

Ni komentarjev.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napišite komentar

*

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: