Študentska obremenjenost iz perspektive študenta

Kategorije : Blogi dijakov in študentov zdravstvenih smeri — Objavil : teo april 20, 2012

Študenti zdravstvene in babiške nege po Sloveniji smo v današnjih časih še pod večjim stresom kot kadarkoli prej.  Po eni strani imamo šole, ki nas obremenjuje z obveznimi seminarji, predavanji ter kliničnimi praksami ter seveda z izpiti, po drugi pa imamo državo, ki nam jemlje vse več bonitet ter nas dodatno bremeni z znanjem, da bo delavcev za naš poklic v Sloveniji vse več in bo nekaterim iskanje službe zelo oteženo.

Vendar pa, kako naj se razbremenimo ?

Tukaj bi vam lahko nalagal glede dihalnih vaj in tisoč drugih tehnik sproščevanje, vendar pa to ni moj namen. Vsak od nas ima svoje hobije, svoje kotičke za sproščanje ter drugačne motivacije. Lahko bi šel čez celotno Hierarhijo Potreb a dejstvo je, da mora vsak od nas si najti neko svojo tehniko sproščanja.  Skratka namesto, da se nervirate … carpe diem.Ni komentarjev »

Ni komentarjev.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napišite komentar

*

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: