Srečanje nujne medicinske pomoči Slovenija 2013 – Ribno pri Bledu

Kategorije : Fotoreportaže in utrinki iz zabav, srečanj, piknikov — Objavil : admin september 3, 2013

piknik nmp 2013

Že trinajsto leto zapored se je v sončnem vremenu, dobri družbi, pestrih igrah in vrhunski jedači ter pijači odvilo srečanje nujne medicinske pomoči Slovenije. Popoldan nas je rahlo osvežila toča a smo se kaj kmalu osušili na plesišču v ritmih Juhubande.

Ekipe so se pomerile v šestih igrah. Zmagala je ekipa iz Nove Gorice. Ivančna Gorica je bila druga, tretje mesto pa je zasedla ekipa iz Zagorja. Čestitke in pohvale vsem udeleženim ekipam, saj so pokazale odlično pripravljenost in tekmovalcem do konca ni zmanjkalo energije.

V popoldanskem času je ekipa helikopterske nujne medicinske pomoči izvedla prikaz reševanja ponesrečenca. Obenem pa so praznovali tudi deset let delovanja.

Zabava je trajala do večernih ur. Več pa si poglejte v obilni fotogaleriji.

Zahvaljujemo se vsem organizatorjem, fotografom, udeležencem in seveda sponzorjem brez katerih srečanja zagotovo ne bi bilo (Osnovno zdravstvo Gorenjske, Iskraemeco, Coca Cola HBC Slovenija, B&B d.o.o, RedBull Slovenija in seveda vsi ostali).Ni komentarjev »

Ni komentarjev.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napišite komentar

*

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: