Reševalci vs. jelen

Kategorije : Blogi - Svoboda govora — Objavil : admin oktober 4, 2013

Resevalec in los (7)

Tudi v Sloveniji imamo jelene, medvede, srne, jelene, košutke, jastrebe, kormorane, čaplje, orle… objava je namenjena preventivi, da boste v reševalnem vozilu pripeti in da na cesti, predvsem ponoči pričakujete marsikaj. Oglejte si fotogalerijo…

Zato pozornost ne bo odveč! Kolega iz Madžarske je imel ogromno sreče, da mu los ni pristal v prsnem košu… Vozite varno in previdno!

Pa naj še kdo reče, da služba reševalca ni nevarna…

Resevalec in los (1) Resevalec in los (2) Resevalec in los (3) Resevalec in los (4) Resevalec in los (5)

Resevalec in los (7) Resevalec in los (8) Resevalec in los (9) Resevalec in los (10)

 

 Ni komentarjev »

Ni komentarjev.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napišite komentar

*

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: