Predsednik države Borut Pahor kot reševalec in prostovoljec

Kategorije : Zanimivosti s področja zdravstva — Objavil : admin julij 25, 2013

borut pahor resevalec (3)

V okviru projekta “SKUPAJ – spodbujajmo drug drugega” je predsednik države opravljal prostovoljno delo v zdravstvenem domu Sevnica. Vsa čast!
Na voljo je nekaj fotografij.

Uniforma reševalca mu kar pristoji, kajne dekleta?  :)

borut pahor resevalec (1)borut pahor resevalec (2)borut pahor resevalec (4)borut pahor resevalec (5)borut pahor resevalec (6)borut pahor resevalec (7)

borut pahor resevalec (8)borut pahor resevalec (9)borut pahor resevalec (10)borut pahor resevalec (11)borut pahor resevalec (12)borut pahor resevalec (13)borut pahor resevalec (14)borut pahor resevalec (15)borut pahor resevalec (16)borut pahor resevalec (17)borut pahor resevalec (18)borut pahor resevalec (19)1 Komentar »

Komentar avtor Grega

avgust 9, 2013 @ 8:50 dopoldne

En plus za predsednika..

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napišite komentar

*

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: