Pogovor med zdravnikom in svojci

Kategorije : Blogi - Svoboda govora — Objavil : admin januar 14, 2008

Hja potrebno je vedno bolj paziti kaj govorimo naglas pred svojci kajti včasih lahko izpade prav kruto =)

YouTube Preview Image


3 Komentarjev »

628

Komentar avtor krtek

januar 15, 2008 @ 12:22 dopoldne

Zivjo! Sem ti zelel samo povedat, da jaz z IE 7 vidim tam, kjer naj bi se nahajal objekt v tem postu in v tistem o urgentni delavnici samo belo ozadje, oz. ne vidim nič. :)

Pa še ena kritika. Daj ToboAds oglase na dno postov, ker močno kvarijo berljivost bloga. Jaz sem imel krepke težave, da sem ugotovil, da se tista drobna pisava pod oglasom nanaša na naslov posta.
Pa dosti blogerskih uspehov! ;)

630

Komentar avtor admin

januar 18, 2008 @ 9:36 dopoldne

huala =) nisem testiral v vseh browserjih.

bom pofixal.

Komentar avtor nina

oktober 3, 2015 @ 3:33 popoldne

zanima me za kakšno vnetje očesa gre. saj v očesu ni opazne rdečice, oko ni zelo gnojno se pa zelo solzi, v predelu solznice se nabere gnoj kot malo večji zaspanček. v zadnjem dnevu se je pojavila srbečica v predelu solznice ter pod njo vse do sredine nosu. ob pritisku na solznico se občuti bolečina.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napišite komentar

*

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: