Parkiranje pred stavbami onkološkega inštituta in vožnja okoli stavb

Kategorije : Zgodbe zaposlenih v zdravstvu — Objavil : Risentanc junij 4, 2007

V zadnjem času opažam vse večji problem dostopa do O.I. Ljubljana, posebno do H in C stavbe. Parkiranje je možno le še v garaži, katera je vedno polna (večkrat je zato potrebna vzvratna vožnja nazaj do vrha).

To rešimo delno lahko na več načinov :

1.Način : Paciente zložiš na avtobusni postaji zato so jo naredili tako blizu, gredo mimo vratarja in so že v stavbi D. 

2.Način Se plaziš počasi zadaj mimo vratarja če te spusti noter, kjer nikoli ni nobenega nasproti in nikjer nobenega tovornjaka ali kombija, da o parkiranih avtih ne govorimo ko je vedno prostora vmes za staro stoenko.

In ko prideš do garaže po 10 minutah, ki je vedno zaparkirana do vrha obrneš in znoriš in komajda upaš zapeljati na ‘NOV DOVOZ’ ki je narejen za 12 rešilcev oz le za enega in še predno stopiš z avta ti prleti vratar da maš 2 min in ti da štoparico v roke da ‘vržeš pacienta pred ambulanto in ga vpišeš in še kakega poiščeš za nazaj.

Nek stalni pritisk brezvezni.

IN lahko bi še več ljudi parkiralo tam zadaj pri dovozu.

Anyway, da strnemo !
1. Zakaj je potrebno met 3 4 varnostnikov, ko pa je tako ali tako KAOS. Razumem, da je gužva in da zaposleni nimajo kje parkirat. Vendar na žalost je ob 8 zjutraj poparkirano vse znotraj onkološkega, orl, derme itd….  

Po parih letih se naveličas in naješ umikat in pazit, da ne zbiješ špeglov ali pa kar celega avta.  Gužve, džumbusa,  nezadovoljstva zaposlenih, vratarjev, mimoidočih, konec koncev pa vedno z vseh strani letijo rafali na nas. Od zdravstvenega osebja, pacientov in še sodelavk in sodelavcev ‘kje pa hodiš’ …. 

My point was :  Zakaj se ne more zrihtat en spodoben  dovoz oz. malce več prostora rezervirat pred onkološkim in ostalimi stavbami za reševalna vozila ne pa da so tri prosta parkirna mesta  pred stavbo C in zraven varnostnik, ki te štopa 10 min, da oddaš vse paciente, vpišeš….

Vendar ne bom nadaljeval, ker je itak brezpredmetno… spremenilo se tako in tako ne bo nič :)

Le moje male opazke in problemi s katerimi se srečavam na delavnem mestu..

p.s Zaposleni in ostali, ki se ob branju tega zmrdujete in nergate. Postavite se v našo kožo.

Poln avto treh, štirih bolnih pacientov, spredaj gužva, zadaj gužva, nikjer za pustit avta, ko stopiš z avta te preganja varnostnik, predaš paciente jih zunaj sliši kje si toliko časa hodil, vožnja mimo notranjih stavb traja 1o min z vsem umikanjem in vintalanjem mimo parkiranih avtov podolgem in počez.

Nimamo Smartov, da bi lahko prišli skozi vsako luknjo  vendar kombije, ki so malce večji.1 Komentar »

Komentar avtor nesramen

avgust 24, 2012 @ 10:14 dopoldne

Rešitev tiči v tem, da se zaposlene zbrca izven rampe. So zdravi, dali so Hipokratovo zaprisego in za svoje delo prejemajo dobro plačilo.

Spodobilo bi se, da se umaknejo tistim, ki zdravje potrebujejo.

Svoje audije in bmwje bi lahko parkirali tudi kje drugje in prišli do službe peš …

Krivda je tako samo na vodstvu UKC oz Onkološkega instituta, ki za ceno lastnega udobja greni življenje bolnikom.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napišite komentar

*

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: