Obvestilo na vratih ordinacije

Kategorije : Blogi - Svoboda govora — Objavil : admin februar 1, 2017

Fotografijo nam je poslal pacient, ki želi ostati anonimen. unnamed1 Komentar »

Komentar avtor VzetoIzKonteksta

februar 9, 2017 @ 1:18 popoldne

Verjetno gre za zobozdravstveno ordinacijo, kjer se posegom v teh primerih izogiba – raznasanje herpesa po ustih, itd. Pri takih ordinacijah, kjer posegi niso neodlozljivi, je neodgovorno od pacientov, da z opisanimi simptomi prihajajo in tvegajo prenos okuzb na med osebje, ki potem lahko (se preden zbolijo), okuzbo prenesejo ranljivejsim posameznikom z drugimi zdravstvenimi tezavami. Ravno tako ti pacienti raznasajo okuzbo po cakalnici po nepotrebnem!
Verjetno to ni napis v cakalnici na infekcijski kliniki ali podobno!

Pricakoval pa bi, da je to obvestilo objavljeno tudi na internetu, da pacienti odjavijo termine ze od doma in ne hodijo po nepotrebnem. Mozno, da je tudi res objavljeno, tega iz te fotke ne vidim.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napišite komentar

*

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: