Moj zdravnik 2013 utrinki in zmagovalci

Kategorije : Fotoreportaže in utrinki iz zabav, srečanj, piknikov — Objavil : admin april 5, 2013

Moj zdravnik 2013 -2

Predstavljamo Vam utrinke iz sklepne prireditve nacionalne akcije Moj zdravnik 2013, na kateri je revija Viva v imenu več kot petnajsti tisoč glasovalcev in glasovalk podelila priznanja najbolj cenjenim zdravnikom leta. Jarmila Trček Breznikar, dr. med., spec. družinske medicine, je postala moja zdravnica 2013.

Moja pediatrinja 2013 je Ksenija Peršin Zupet, dr. med., spec. pediatrije, naslov moja družinska zdravnica 2013 je dobila Tadeja Mantel Hauptman, dr. med., spec. družinske medicine, moj ginekolog 2013 pa je Andrej Pogačnik, dr. med., spec. ginekologije in porodništva.

Posebno priznanje za svoje plemenito delovanje in srčna prizadevanja za ohranitev človekovega dostojanstva so podelili podpredsednici Slovenskega društva hospic, Petri Kersnič. Revija Viva se je društvu zahvalila v imenu vseh, ki so v hiši hospica našli mir, varnost in zavetje ter občutek, da tudi v bolečini ločitve in odhajanja niso sami.

Na prireditvi so posebno pozornost namenili tudi predstavitvi društva Varuhi semen, ki ščiti neprecenljivo ljudsko bogastvo – semena.

Častni varuh semen je na podelitvi postal tudi predsednik RS Borut Pahor, slavnostni govornik sklepne prireditve.

Moj zdravnik 2013 -1(Fotografije: Grega Žunič/Viva):

Petra Kersnič, podpredsednica Slovenskega društva hospic, z glavno urednico revije Viva, Vesno Žunič. V ozadju voditeljica večera, Nataša Ž. Horvat iz Vivine ekipe.

 

Moj zdravnik 2013 -3

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor pri podpisovanju v častno članstvo društva Varuhi semen.

Moj zdravnik 2013 -4

Moja pediatrinja 2013, Ksenija Peršin Zupet, dr. med., spec. pediatrije.

 

Moj zdravnik 2013 -5

Moja družinska zdravnica 2013, Tadeja Mantel Hauptman, dr. med., spec. družinske medicine.

 

Moj zdravnik 2013 -6

Moj ginekolog 2013, Andrej Pogačnik, dr. med., spec. ginekologije in porodništva.

 

Moj zdravnik 2013 -7

Moja zdravnica 2013, Jarmila Trček Breznikar, dr. med., spec. družinske medicine.

 

Moj zdravnik 2013 -8

Nagrajenci v družbi uglednih gostov (z leve proti desni):predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, moj ginekolog 2013, Andrej Pogačnik, dr. med., spec. ginekologije in porodništva, moja družinska zdravnica 2013, Tadeja Mantel Hauptman, dr. med., spec. družinske medicine, moja pediatrinja 2013, Ksenija Peršin Zupet, dr. med., spec. pediatrije, Jarmila Trček Breznikar, dr. med., spec. družinske medicine, Tomaž Gantar, minister za zdravje RS, prim. Andrej Možina, predsednik Zdravniške zbornice Slovenije.

Moj zdravnik 2013 -9

Nagrajenci v družbi gostiteljev večera in uglednih gostov (z leve proti desni): Ivan Gracar, izvršni direktor zdravstva zavarovalnice Adriatic Slovenica, Jacob Westerlaken in Matej Cergolj, člana uprave zavarovalnice Adriatic Slovenica, moj ginekolog 2013, Andrej Pogačnik, dr. med., spec. ginekologije in porodništva, moja družinska zdravnica 2013, Tadeja Mantel Hauptman, dr. med., spec. družinske medicine, moja pediatrinja 2013, Ksenija Peršin Zupet, dr. med., spec. pediatrije, predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, moja zdravnica 2013, Jarmila Trček Breznikar, dr. med., spec. družinske medicine, Tomaž Gantar, minister za zdravje RS, Milan Kučan, prvi predsednik Republike Slovenije, Vesna Žunič, glavna urednica revije Viva, prim. Andrej Možina, predsednik Zdravniške zbornice Slovenije, Livija Dolanc, Studio Moderna, Sandi Češko, solastnik in ustanovitelj podjetja Studio Moderna.Ni komentarjev »

Ni komentarjev.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napišite komentar

*

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: