Misli, ki jokajo

Kategorije : Zgodbe pacientov — Objavil : admin avgust 6, 2012

Sem Andrej Pegan rojen 21.9. 1974  in sem imel leta 1996 hudo prometno nesrečo v kateri mi je umrl prijatelj jaz pa sem utrpel, tako fizične kakor psihične poškodbe.

Tako sem postal invalid 1. stopnje po poškodbi glave.
Na začetku sem bil v komi.

Ko sem prišel iz kome se najprej nisem zavedal  kaj se mi je zgodilo, k sebi sem prišel šele v Inštitutu za rehabilitacijo Soča, ko pa sem se začel zavedati, sem bil na invalidskem vozičku in ves nesrečen in takrat mi ni bilo ne za živeti in ne za umreti. Počasi sem zbral veliko volje in moči, da sem se spravil k sebi in začel delati na sebi.

V vseh teh letih po nesreči je bilo samo eno trpljenje in še vedno trpim  še vedno imam bolečine tako psihične kakor fizične. V tej nesreči sem imel poškodovano glavo zaradi, katere sem bil tudi v umetni komi 11 dni in 3 mesece se nisem nič zavedal.

Sedaj sem napisal svojo avto biografsko knjigo iz naslovom MISLI, KI JOKAJO v tej knjig govorim kakšne sem imel vzpone in padce po prometni nesreči in kako sem se boril iz dneva v dan da sem nekaj dosegel.

Namen te knjige je da tudi drugi ljudje po taki poškodbi dobijo voljo do rehabilitacije in, da se ne smilijo sami sebi tako kot sem se jaz, ter v opomin ljudem za volanom v avtu da malo bolj začnejo razmišljati kako ti lahko ena sama nesreča spremeni celo življenje in da po taki nesreči je samo eno trpljenje kakor še zmeraj trpim in kakor tudi drugi po enaki ali podobni nesreči.

Knjiga opisuje vse moje vzpone in padce, katerih ni bilo malo od tega, da sem že po nesreči iz prijateljem Primožem Gorzo isto po poškodbi glave že obhodil našo državo po meji, potem pohodu je tudi nastala knjižica iz naslovom PREMAGALA SEBE IN PREHODILA SLOVENIJO in še veliko raznih dogodkov.


Po moji nesreči je zbolela mama za  možgansko kapjo in šele takrat sem se začel zavedati kaj moram vse narediti za sebe, kajti očeta ni bilo doma ker je vozil tovornjak.Knjiga se, da dobiti v založbi Avrora iz Tržiča ali pa pri meni na moj mail:

[email protected]

Cena knjige je 19.90 Evra

Andrej Pegan

Kamnik pod krimom 11b

1352 Preserje

GSM: 031 695 635Ni komentarjev »

Ni komentarjev.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napišite komentar

*

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: