11. srečanje nujne medicinske pomoči Slovenije 2012

Kategorije : Fotoreportaže in utrinki iz zabav, srečanj, piknikov — Objavil : admin junij 12, 2012

Kljub kriznim časom in pomanjkanju časa so reševalne postaje gorenjske že enajsto leto zapored organizirale srečanje nujne medicinske pomoči iz vse Slovenije 9. junija 2012 – Ribno pri Bledu

Druženja, iger, zabave, dobre volje, rajanja in sproščenega vzdušja vseh udeležencev dež ni zmotil. Ob zvokih Juhubande pa smo se zabavali pozno v noč.

Obiskala nas je tudi ekipa helikopterske enote nujne medicinske pomoči

Devet ekip nujnih medicinskih pomoči se je pomerilo v šestih igrah (Imobilizacija, venepunkcija, intervencija na terenu, umetno dihanje, spiranje želodca in osalna pot), kjer so kljub dežju pokazali svoje znanje in veščine. Potek iger si oglejte v fotogaleriji. Bravo vsem za trud in pogum!

Rezultati iger:

Prvo mesto: LAŠKO

Drugo mesto: SLOVENSKA BISTIRCA

Tretje mesto: KRANJ

Na kratko o srečanju ekip nujne medicinske pomoči Slovenije:

Namen srečanja je tako kot vsako leto izmenjava znanja in izkušenj ter sodelovanje služb NMP in tudi medsebojno spoznavanje.

Srečanje je postalo že tradicionalno in vsako leto gosti medicinske sestre, zdravnike in reševalce iz večine slovenskih enot.

Službe nujne medicinske pomoči  pomagajo 24 ur dnevno 365 dni na leto ljudem, ki so življenjsko ogroženi zaradi bolezni, hude poškodbe ali zastrupitve.

Na srečanju se člani vseh služb pomerijo med seboj v tekmovanju v pripravljenih igrah in veščinah, ki so povezane z vsakdanjim delom v nujni medicinski pomoči.

Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, organizatorjem in seveda udeležencem kajti brez njih srečanja ne bi bilo!


Hvala vsem :)


p.s Srečanje bo tudi drugo leto, zato si dodajte 8.junij 2013 v opomnik :)

Oglejte si fotogalerijo:

Ni komentarjev »

Ni komentarjev.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Napišite komentar

*

 


Powered by: Zdravstvena.info
Vse podatke na straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način jemanja zdravil. Vse dokumente, gradivo, objave in nasvete uporabljate na lastno odgovornost. Vsi prispevki so last avtorjev. Ne odgovarjamo za kakršnokoli vsebino ali škodo, ki bi pri tem nastala. Pisanje in objavljanje na lastno odgovornost. Zdravstvena.info in blog.zdravstvena.info ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nastale situacije. Če smatrate, da karkoli ne spada na portal oz. se z kakšno datoteko ali stvarjo, ki se nahaja na portalu ne strinjate nam to pošljite na [email protected] in bomo to stvar odstranili.
Tagi: